رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان بوشهرگفت: استمرار گشت های مشترک بازرسی در سطح عرضه کالا و خدمات می تواند باعث کاهش تخلفات اقتصادی و نظارت بررعایت حقوق مصرف کنندگان گردد.
به گزارش روابط عمومی سازمان صنعت ،معدن وتجارت استان بوشهر؛ سید حسین حسینی محمدی در نشست با مدیر کل تعزیرات حکومتی استان افزود: انجام گشت های مشترک بازرسی از واحد های صنفی باید بصورت دقیق و کارشناسی صورت بگیرد تا ازافزایش خودسرانه برخی قیمت ها جلوگیری وآرامش شهروندان برای تهیه نیاز های مصرفی خود مهیا شود.
حسینی محمدی عنوان کرد: در گشت های مشترک بازرسی حضورکامل دستگاههای مرتبط نظیر تعزیرات حکومتی،اتاق اصناف،دانشگاه علوم پزشکی،اماکن نیروی انتظامی ، فرمانداری، اداره استاندارد می تواند درتعیین نوع تخلفات مربوطه اصولی و اثرگذارتر باشد.
وی با اشاره به همکاری مطلوب اداره کل تعزیرات حکومتی با سازمان صنعت ،معدن وتجارت خاطرنشان کرد: نقش مهم تعزیرات حکومتی در اجرای احکام پرونده های تخلف محرز شده توانسته است تا حدودی از افزایش غیر منطقی قیمت ها جلوگیری نموده و آرامش لازم را برای مصرف کنندگان به همراه آورد.
رئیس سازمان صنعت،معدن وتجارت استان گفت: با توجه به تعداد انبوه واحد های صنفی در سراسر استان بازرسین نظارت بر بازار از سوی این سازمان بصورت مستمرو روزانه درحال کنترل و نظارت بر بازار می باشند که این امر با همکاری بیشترشهروندان عزیز محقق خواهد شد که در صورت مشاهده هرگونه تخلف از جمله گران فروشی، کم فروشی و عدم درج قیمت می توانند با شماره ۱۲۴ تماس گرفته و شکایت خود را برای رسیدگی گزارش دهند.